A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bántalmazott, majd Molotov-koktéllal fenyegetőzött egy jászapáti férfi


A 18 éves férfi ezer forintért bántalmazott és fenyegetett meg egy 19 éves férfit Jászapátin.


A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt egy 18 éves Jászapáti lakhelyű férfi ellen rablás bűntette miatt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatal férfi 2021. január 30-án délután, Jászapátiban, a Hősök terénél található park közelében azzal szólított meg egy arra haladó 19 éves férfit, hogy adjon neki pénzt, különben „nyakon szúrja”.

A sértett nem adott neki pénzt, folytatta útját. A férfi azonban kerékpárral követte a sértettet. Majd a parkhoz érve kerékpárjával nekilökte őt az egyik padnak. A sértett kérlelte az elkövetőt, ne bántsa, hagyja békén.

👉 A férfi azonban ököllel szájon vágta, majd átkutatta a ruházatát és elvett tőle 1.000 forintot.


A pénz megszerzését követően pedig visszaült a kerékpárjára és elhajtott a helyszínről, de visszaszólt a sértettnek, nehogy elmondja bárkinek a történteket, mert akkor „Molotov koktélt dob a házára”.

A bántalmazott férfinek az arcára mért ütéstől nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság börtönben végrehajtandó szabadságvesztést szabjon ki a vádlottal szemben és határozott időre tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától. A vádlott letartóztatásban van, ügyében első fokon a Jászberényi Járásbíróság fog döntést hozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések