A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az utcán pofoztak meg egy diákot Törökszentmiklóson


Egy 61 éves nő azért vágott arcon egy diákot Törökszentmiklóson, mert a tanuló utánakiáltotta, hogy „Ne dudáljál!”.


A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt egy 61 éves törökszentmiklósi nő és 40 éves fia ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint 2020. szeptember 22-én kora délután, Törökszentmiklóson, a nő autóval közlekedett, mellette ült fia. Az autót vezető nő a Hunyadi János úton, a közeli óvoda előtt elhaladva hosszan dudált. Ezért a járdán kerékpárját tolva közlekedő iskolás fiú odakiáltotta neki: „Ne dudáljál!”.

Erre a nő hirtelen fékezéssel megállította az autót. Fia pedig kipattant az anyósülésről, és fennhangon számon kérte a fiút, milyen jogon szól bele abba, hogy mások hogyan vezetnek.

👉 Eközben a nő is kiszállt az autóból, pofon vágta a gyereket, majd kiabálva azt követelte, hogy azonnal kérjen tőle bocsánatot.


A fiú bocsánatot kért. A nő fia azonban „Nincs bocsánat!” szavak kíséretében tenyérrel, nagy erővel szájon vágta a megszeppent gyermeket. A nő és fia által adott pofonoktól az iskolásfiú szája felrepedt, ajkán pontszerű bevérzések keletkeztek.

Ezt követően a férfi felszólítására a kiskorú sértett megmondta, hogy melyik iskolába jár. Ekkor a férfi karon ragadta a fiút, s egyenesen az iskola igazgatójához ment vele. A férfi kérdőre vonta az intézmény vezetőjét, hogyan tanítják ők a diákjaikat a közlekedési szabályokra, majd távozott az iskola épületéből.

A járási ügyészség azt indítványozta vádiratában, hogy a bíróság tárgyalás mellőzéses eljárás keretében mindkét vádlottal szemben pénzbüntetést szabjon ki. Az ügyben első fokon a Szolnoki Járásbíróság fog döntést hozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések