A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balmazújvároson és Körösszakálban is szükség volt a segítségre


Gyökerestől kifordult egy 15 méteres fa Debrecenben. Ügyeli hírek csütörtökről.


Április 14-én, szerda hajnalban egy családi ház végében összehordott szemét égett Balmazújvároson, a Hársfa utcában. A balmazújvárosi önkormányzati és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat – tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Gyökerestől kifordult egy tizenöt méteres fa Debrecenben, a Pallagi úton. A fa a közúti és a gyalogos forgalmat akadályozta, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el azt.

Szerda este egy személyautó egy lakóháznak ütközött Körösszakálban, a Kossuth utcában. A ház egy négyzetméteren beszakadt. A komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A házban hárman laktak, ők nem sérültek meg, de ideiglenesen a szomszédokhoz költöztek. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Rendőrség: két körözöttet kaptak el

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések