Katie Holmes a People magazin kedvéért mutatta meg magát smink nélkül.


Az elmúlt években egyre több világsztár vállalja be, hogy smink nélkül mutatkozik, nagy részük a közösségi oldalaikon posztol egy teljesen natúr szelfit, mások egy-egy fotózás kedvéért hagyják el az alapozót, a szempillaspirált, a rúzst és a pirosítót.

Utóbbira kiváló példaChristina Aguilera esete, aki 2018-ban a Paper magazin címlapján pózolt festetlenül. Katie Holmes a People kedvéért döntött úgy, hogy felvállalja az egész világ előtt, hogyan néz ki több réteg festék nélkül.

A People minden évben kiadja a Beautiful, azaz a gyönyörű névre elkeresztelt kiadványát, ennek kapcsán olyan hírességeket kértek fel, akik bátran kiléptek a komfortzónájukból, és megmutatták, milyenek akkor, amikor nem a vörös szőnyegen, talpig sminkben pózolnak. Ramona Rosales fotós készítette a profi képeket a sztárokról, köztük volt a 42 éves színésznő is.

Holmes a lapnak elmondta, hogy számára a belső szépség a legfontosabb.- Hálás vagyok a koromért, és egyáltalán nem érzem magam kellemetlenül, ha nincs rajtam festék. A boldogságom belülről fakad - magyarázta a lapnak.

Holmesnak kifejezetten gyönyörű arcbőre van, elárulta, hogyan ápolja.

- Rengeteg vizet iszom, és igyekszem minél több zöldséget enni, hogy egészséges maradjon a bőröm. Minden reggel és este rutinszerűen megtisztítom az arcom, a hialuronsavas szérumokra és a hidratálókrémekre esküszöm.

Arról is mesélt, hogy amikor még kamasz volt, három nővére tanította meg, hogyan sminkelje magát, amiért nagyon hálás, hiszen a mai napig szívesen beveti az akkor megtanult trükköket. Ha a színésznő vörös szőnyeges fotóit megnézzük, szinte mindig a visszafogott sminkre teszi le a voksát, néha bevállal egy extrémebb, látványosabb rúzsárnyalatot, azonban arra gondosan ügyel, hogy ne legyen túl sok az összhatás, így egyértelműen a természetesség híve.

Egy átlagos hétköznap, amikor elhagyja az otthonát, viszonylag egyszerű a rutinja, sok esetben csak naptejet és szájfényt visel.