A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

52 évesen meghalt a Harry Potter filmek sztárja


52 éves korában elhunyt Helen McCrory brit színésznő, A `Harry Potter filmekben és a Birmimgham Bandája sorozatban is szereplő színésznő évek óta küzdött a rákkal.


Kollégái sorra megemlékeztek kimagasló tehetségéről, elképesztő humoráról, odaadásáról és elkötelezettségéről.

"Helen gyönyörű, gondoskodó, vicces, együttérző ember volt" - nyilatkozta a Tommy Shelby-t alakító Cillian Murphy . "Tehetséges színész is volt, félelem nélküli és csodálatos".

J.K. Rowling a Harry Potter könyvek szerzője azt írta: " összetörtem, amikor értesültem Helen haláláról. Kivételes színésznő volt és csodálatos ember, aki túl korán hagyott itt bennünket".



Mások arról írtak közösségi oldalaikon, hogy soha nem felejtik a társadalomért, az emberekért végzett munkáját. A pandémia kezdete óta a FeedNHS kampány önkéntese volt. A szervezet meleg étellel támogatta a frontvonalban dolgozó brit egészségügyi dolgozókat.

McCrory 2007-ben kötött házasságot a Homeland és a Milliárdok nyomában című sorozat főszereplőjével, Damian Lewis-szal. Két gyermekük született.



" Békésen halt meg az otthonában, miután heroikus küzdelmet vívott a rákkal. Úgy ment el, ahogy élt. Félelem nélkül ”- írta Lewis a Twitteren. Istenem, de szeretjük és tudjuk, milyen szerencsések vagyunk, hogy részese lehetett az életünknek!"


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések