A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb SMS-t kaptak a 60 év alatti krónikus betegek az oltásról


Elkezdték kiküldeni a 60 év alatti krónikus betegeknek az új, oltásra szóló időpontjukat.


Mint ismert, technikai és adategyeztetési probléma történt az AstraZeneca vakcinájával történő oltás során a hétvégén, amely 74 ezer embert érintett.

Ő kaptak most új értesítést sms-ben, amelynek szövegét a Magyar Nemzet meg is osztotta:

„Tisztelt Oltásra Regisztrált!

Tájékoztatjuk, hogy … tajszámmal érkezett regisztrációja alapján a koronavírus elleni védőoltásának beadására … napon … órakor … oltóponton kerül sor. Az oltás … vakcinával történik.

Kérjük, hogy az oltóponton pontosan szíveskedjen megjelenni, és ha teheti, hozza magával a kinyomtatott és kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a Koronavírus.gov.hu honlapról le tud tölteni.

Amennyiben Ön már megkapta az oltást, nincs tennivalója. Ha bármilyen okból nem tud megjelenni a megadott időpontban vagy helyszínen, akkor sincs teendője, oltására egy későbbi időpontban kerül sor, amelyhez szükség esetén a regisztrációkor megadott adatait az adatvedelem@neak.gov.hu e-mail címen pontosíthatja.”


A koronavirus.gov.hu oldal legfrissebb, kedd reggeli összesítése szerint Magyarországon a beoltottak száma 1 millió 47 ezer 45 fő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések