A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szakértői vélemény: Koncz Ferenc vétlen volt halálos balesetében


A balesetet okozó legyesbényei polgármester még bocsánatot sem kért a családtól


„Édesapám minden szabályt betartva, a megengedett sebességnek megfelelően közlekedett – »a motorkerékpár haladási sebessége 48-52 km/h értékben határozható meg« –, a motor műszaki állapota is rendben volt! – írta közösségi oldalán Koncz Zsófia, országgyűlési képviselő. Koncz Ferenc lánya a folyamatban lévő eljárás egy pontján megállapított igazságügyi szakértői véleményre hivatkozott. Hozzátette:

👉 „minden kétséget kizárólag Édesapám vétlen félként vett részt a balesetben”.


A fideszes képviselő arra is kitért posztjában, hogy a baleset okozásával vádolt polgármester a mai napig nem kért bocsánatot a családjától. Korábbi vallomásában az szerepel, hogy nem érez felelősséget.

Az elmúlt napokban számtalan kérdést kaptam Édesapám tragikus balesetével kapcsolatban, mivel a sajtó hétfőn...

Közzétette: Koncz Zsófia – 2021. március 11., csütörtök


A Koncz Ferenc haláláért vélhetően felelős személy a közeli Legyesbénye polgármestere. A Blikk szerint Lengyelné Bús Zita jól ismerte a képviselőt, a baleset előtt pár héttel egy útátadón is közösen vettek részt. Koncz Ferenc halálos balesetének ügyében az ítélethozatal még tart, az eljárás jogerős befejezéséig Koncz Zsófia is arra kérte a sajtó munkatársait, ne keressék az ügyben.

👉 Jelen állás szerint a legyesbényei polgármester felfüggesztett büntetéssel megúszhatja a halálos baleset okozását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések