A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rétvári Bence: Mi az az állítás, aminek a baloldal nem mondta még az ellenkezőjét?


A baloldal alig egy hónapja még azonnali nyitást követelt


Szabó Tímea napirend előtt arról beszélt: bár Orbán Viktor már novemberben látta, hogy baj van, mégsem tett semmit a járvány ellen. A Párbeszéd politikusa szerint a miniszterelnök ehelyett focimeccset rendezett, elvette az önkormányzatok adóbevételeit és vadászkiállításra adott pénzt. Mára többen szorulnak lélegeztetőgépre, mint amennyi van, és több mint 17 ezren haltak meg, ami a világon a harmadik legrosszabb eredmény százezer főre vetítve. Mint fogalmazott: Orbán Viktor hazudik és százezerek életét veszélyezteti azzal, hogy nem hívja le az uniós vakcinákat, ehelyett drágább kínai vakcinát vesz azért, hogy lophasson.

Válaszában Rétvári Bence hangsúlyozta: Szabó Tímea csak a miniszterelnök szavainak felét idézte, ő ugyanis arról beszélt,

👉 hogy az EU-s vakcinabeszerzéssel van baj, mert elutasítják a keletről származó oltóanyagokat, amelyek eredményesek és biztonságosak.


– Ezt ma már más országok is látják, és most ők is keletről akarnak vakcinát venni, a lista élén azonban Magyarország áll, mert időben eszmélt fel – mondta az Emmi államtitkára. Emlékeztetett arra is, hogy

👉 Szabó Tímea egy évvel ezelőtt még túl soknak tartotta a kórházi ágyak felkészítését, de sokallta és drágállta a lélegeztetőgépeket is, most pedig pontosan az ellenkezőjét mondja mindennek. Ugyanez történt a nyitás kérdésével kapcsolatban is, hiszen Fekete-Győr András, Jakab Péter, vagy Karácsony Gergely is alig egy hónapja még azonnali nyitást követelt.


– Mi az az állítást, aminek az ellenkezőjét nem mondták még? Saját magukat teszik gúny tárgyává – jelentette ki Rétvári Bence.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések