A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rakitić Messinek: Van egy trófea, amit soha nem fogsz megnyerni


A sevillai Ivan Rakitić szerda este a labdarúgó Spanyol Kupa elődöntőjében nézett szembe volt együttesével, a Barcelonával. A horvát középpályás a mérkőzés apropóján elmesélt egy történetet a LaLiga TV-nek egykori csapattársával, Lionel Messivel kapcsolatban.


Ivan Rakitić hat éven keresztül szolgálta a Barcelonát, majd a 2020/21-es évad kezdetén búcsút vett tőle, és visszatért korábbi együtteséhez, a Sevillához. Szerda este régi-új csapata színeiben küzdött meg egykori csapattársaival, köztük Lionel Messivel, és az összecsapás előtt felidézett egy történetet a közös múltból.

– Mondtam Messinek: ugyan mindent megnyertél már, és rengeteg gólt szereztél, de van egy olyan trófea, amit én már az enyém, te viszont soha nem fogod megnyerni. Soha nem leszel az Európa-liga győztese – anekdotázott Rakitić, aki a 2013/14-es idényben a Sevilla tagjaként ért fel a csúcsra a második számú európai klub kupasorozatban.

Az másik kérdés, hogy a horvát középpályásnak a mérkőzés után kevesebb oka lehetett a viccelődésre, ugyanis a Barcelona hosszabbítás után 3-0-ra múlta felül a Sevillát, és 3-2-es összesítéssel bejutott a Spanyol Kupa döntőjébe.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések