A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pénteken Okányban, Vésztőn és Békéscsabán is szükség volt rendőri intézkedésre


Okányban, a Rákóczi utca és az Ady Endre utca kereszteződésében pénteken 8 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek – olvasható a police.hu közleményében.


A balesetben az autót vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a József Attila utcában pénteken 9 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy 31 éves nőt, aki korábban kábítószer gyanúját keltő anyagot, amfetamint adott el egy fiúnak. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a vésztői nőt kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei pénteken 15 óra 45 perc körül előállítottak egy békési nőt, aki erőszakosan viselkedett az őt ellátó kórházi dolgozókkal. Egy orvos ruháját megrángatta, egy ápoló kezét többször megütötte, aki könnyebben meg is sérült. A rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást az 57 éves nő ellen.

Többek között lámpatestet, késkészletet és akkumulátoros kerti fűrészt lopott egy 41 éves férfi pénteken, délután Békéscsabán, egy üzletből. A termékek egy részéről letépte az áruvédelmi eszközt, de a bolt biztonsági őre tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök előállították a békéscsabai férfit a rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések