A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szántáson keresztül lopta egy medgyesbodzási nő az áramot


Lopás vétsége miatt emeltek vádat és közérdekű munka büntetés kiszabására tettek indítványt egy 41 éves büntetlen előéletű medgyesbodzási nő ellen, aki áramot lopott – tájékoztatott az ügyészség.


A nő egy Arany János utcai családi házban élt családjával együtt, amelyben az áramellátás előrefizetős mérőn keresztül történt, egyenleg feltöltés hiányában azonban ez megszűnt. Ezért a nő egy hosszabbítóval felszerelkezve átment a házával szomszédos beépítetlen telek mellett álló, a helyi önkormányzat tulajdonát képező lakóházhoz.

Átmászott a kerítésen, az ingatlan falában lévő, lakattal zárt villanyóraszekrény lakatpántjának csavarjait kicsavarva a szekrényt kinyitotta a magával vitt hosszabbítót az épület fáskamrájában lévő konnektorba bedugta és így – a hosszabbítót a házak között lévő üres, fölszántott telken keresztül a saját házába átvezetve – a több napon át közel nyolcszáz forint értékű áramot tulajdonított el és használt fel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések