A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem sikerült a lopás, fennakadt a kerítésen a zsákmány


Pórul járt és üres kézzel távozott a peches tolvaj Berettyóújfaluban.


Egy férfi arról értesítette a rendőrséget 2021. január 5-én 21 óra körül, hogy betörtek a berettyóújfalui, Puskin utcai házába. A bejelentő megzavarta a hívatlan látogatót, aki ezt követően üres kézzel menekült a helyszínről – adta hírül a police.hu.

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket; egy kerékpárt találtak a kerítésen fennakadva. A rendőrök gyors adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A csökmői lakost előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy ő csak haza akart menni a biciklivel.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések