A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mutatjuk, milyen ajándékkal lepte meg születésnapos nagylányát Szandi – fotó


Szandi nagylánya, Blanka 21 éves lett, édesanyja pedig egy igazán különleges ajándékkal örvendeztette meg.


Micsoda meglepetés! Szandi rendesen kitett magáért lánya születésnapján: olyan tortát csináltatott a 21 éves Blankának, amelyre csupa olyan különlegesség került, melyek sok mindent elárulnak az ünnepelt személyiségéről.

"Minden családtagomat, szerettemet saját készítésű tortával szoktam meglepni. Mindig hosszas gondolkodás, tervezgetés előzi meg egy-egy tortakreációm elkészítését. Idén cukrász barátommal, Dáviddal együtt alkottuk meg Blanka szülinapi meglepetés tortáját, ami teljesen az Ő személyiségét tükrözi. Nagyon szereti rendszerezni az életét, a naptárában perce pontosan be van osztva minden napja és szereti a tisztaságot, ezért gyakran takarít. Egyik kedvenc elfoglaltsága a sütés-főzés és emellett a hajvasalója is fontos szerepet játszik az életében. Mindezeket megjelenítettük a tortán. Azt hiszem, sikerült igazán meglepni Őt!" - árulta el a posztban az énekesnő.



A torta valóban csodálatos lett, a képeket látva pedig egyértelmű, hogy Blanka tetszését is elnyerte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések