A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két férfi rabolt ki egy idős asszonyt Karcagon


Még 2020. augusztus 20-án rabolt ki az utcán két férfi egy idős asszonyt Karcagon.


A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a két férfi 2020. augusztus 20-án 16 óra 20 perc körül Karcag belterületén az egyik utcában odalépett a járdán közlekedő idős asszony mögé, és egyikük hátulról meglökte a nőt, majd megpróbálta lerántani a válláról a táskáját. A sértett azonban nem engedte el a tulajdonát, ekkor a férfi az ott lévő ingatlan kerítésének lökte. A támadónak sikerült az asszony kezéből kirántani a táskát, és a két férfi elszaladt a helyszínről.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a jogsértőket gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök a sértett táskáját a benne lévő irataival, értékeivel – kivéve 3500 forint készpénzt és a mobiltelefonja SIM kártyáját – megtalálták, és a sértett részére visszaadták. A terheltek elmondása szerint a készpénzt elköltötték, a telefonkártyát pedig eldobták. A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett, valamint okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A karcagi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat nyomozás befejezési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések