A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az első magyar falu, ahol már mindenki megkapta a vakcinát, aki regisztrált


Miközben azt mutatja a tapasztalat, hogy sokszor az oltásra behívottak fele sem megy el végül oltatni, mert annyira bizalmatlanok az emberek, addig megvan az első olyan falu Magyarországon, ahol gyakorlatilag mindenki megkapta már az első oltást, aki regisztrált, írja az ATV.hu.

Őket az sem érdekelte, ha éppen kínai a vakcina: azt mondják, normálisan szeretnének már végre élni a Békés megyei Magyardombegyházon.

120-an élnek életvitelszerűen Magyardombegyházon. Akik regisztráltak az oltásra, azok közül mostanra már gyakorlatilag mindenki megkapta az első vakcinát. A Szputynikon kívül itt mind a négy vakcinával oltottak, írja az ATV.hu.

A polgármester szerint azért a korlátozásokat továbbra is betartják, de március végén, amikor mindenki megkapja már a második oltást is, terveznek egy jó kis bográcsos bulit a falu vendégházában. A helyiek erre már készülnek is, nagyon várják, hogy újra úgy lehessen minden, mint a járvány előtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések