A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Iskolai LMBTQ-csoport kezdeményezésére készültek genderkitűzők


Egy iskolai LMBTQ-csoport kezdeményezésére elérhetővé váltak az úgynevezett genderkitűzők. Ezek segítségével azt tudhatják meg az emberek, hogy a kitűző viselője miként azonosítja magát, így például megelőzhető az, hogy valakit helytelen névmással illessenek.


Genderkitűzőket vezettek be egy queenslandi középiskolában, hogy így előzzék meg azt, hogy tévesen azonosítsák valakinek a nemét az intézményben. A Redcliffe állami középiskolában a helyi LMBTQ-csoport kezdeményezte a dolgot, és jelenleg önkéntes alapon, kísérleti jelleggel működik a kitűzők viselése.

This week the Redcliffe SHS Lgbtiq+ group began their trial of “pronoun badges”. Pronoun badges are as simple as they...

Közzétette: Redcliffe State High School – 2021. február 17., szerda


Az iskola közösségi oldalán februárban jelentették be a kitűzőket, amelyekből most három rendelhető. Van olyan, amin a női she/her névmás szerepel, van, amin a féri he/him, és van, amin a semlegesnek számító they/them látható.

 A poszt szerint a kitűzőknek az a céljuk, hogy megmutassák, hogy a viselőjük minek azonosítja magát, és hogy erről mások is tudjanak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések