A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: nagy fába vágták a fejszéjüket a Kardashian lányok


Nem akármilyen dologba vágott Kim, Kourtney és Khloe Kardashian: a realitysorozat-sztárok hamarosan saját márkás üdvözlőlapokat dobnak piacra.


Hamarosan üdvözlőlapokkal kereskednek a Kardashian nővérek! A Keeping Up With The Kardashians című realitysorozat sztárjai, pontosabban Kim, Kourtney és Khloe, valamint az anyjuk, Kris, bátran vágtak bele az új projektbe, hiszen az elmúlt időszakban a sztárvilágban többen vállalkoztak hasonlóra. Míg a józanságát régóta tartó Elton John almalevével, addig Kylie Minogue borral, Dwayne Johnson és George Clooney tequilával, David Beckham mézzel, Robbie Williams pedig saját márkás harapnivalóval rukkolt elő.

Úgy tudni, Kardashianék a védjegybejegyzési kérelmet is benyújtották február 22-én. Kardashian Kards lenne a márka neve. Az üdvözlőlapok mellett naptárakat, matricákat, fotóalbumokat, posztereket, képeslapokat, írószereket, füzeteket, könyvjelzőket és csomagolópapírt árulnának – írja a Female First.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések