A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Haldokló rendőröket filmezett, aztán továbbállt


Egy ausztrál férfi három percen keresztül filmezett és gúnyolt négy haldokló rendőrt, akiket elgázolt egy teherautó.


Beismerte bűnösségét az az ausztrál férfi, aki lefilmezte, ahogy négy rendőr haldoklik, miközben gúnyolódott rajtuk – írja a BBC. A portál megírta, hogy a 42 éves Richard Pusey tavaly egy melbourne-i autópályán vezetett, amikor négy rendőr megállította gyorshajtásért. Miközben a rendőrök igazoltatták a férfit, mind a négyüket elütötte egy teherautó, ami kitért a sávjából.

A négy rendőr a helyszínen életüket vesztette. Pusey is csak azért úszta meg a gázolást, mert három méterrel távolabb állt a rendőröktől. Ezt követően Pusey elővette a telefonját és filmezte a földön fekvő rendőröket. Pusey az akkor még valószínűleg életben lévő Lynette Taylor fölé állt, és azt mondta: „Nesze nektek. Csodálatos, abszolút bámulatos.”

Pusey hozzátette, hogy ő csak haza akart menni sushit enni, majd amiatt szitkozódott, hogy a rendőrök kárt tettek az autójában. Ezután pedig otthagyta a baleset helyszínét, később pedig a barátainak is megmutatta a felvételt. Pusey-t  később az otthonában tartóztatták le gyorshajtás, kábítószer-birtoklás és a balesetkor tanúsított viselkedése miatt. Pusey tettére nincs kiszabható maximum büntetés az ausztrál törvényekben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések