A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fejbe rúgta a férfit, aki megsértette a barátnőjét


Alaposan megvert egy 19 éves férfi egy másik férfit egy csabai kocsmánál tavaly nyáron, mert csúnyákat mondott a barátnőjére. Ezért, súlyos testi sértés miatt emelt vádat nemrég a járási ügyészség a fiatallal szemben, indítványozva, hogy ítéljék felfüggesztett börtönbüntetésre.


A 19 éves férfi férfi tavaly július 23-án az esti, éjszakai órákban barátnője és barátai társaságában egy békéscsabai sörözőben szórakozott. Ekkor egy másik férfi sértő kijelentésekkel illette a barátnőjét, aki emiatt felindultan távozott a helyszínről.

A vádlott pedig a söröző közelében, az utcán számon kérte a másik férfit, majd őt a földre rántotta, a földön lévő sértettet pedig nagy erővel fejbe rúgta.

A történtek miatt a közelben tartózkodók a másik férfi segítségére siettek, valamint értesítették a mentőket és a rendőrséget, akik a fiatallal szemben intézkedtek. Más sérülések mellett eltört a sértett orrcsontja és állcsontja, amelyek súlyos sérülésnek számítanak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések