A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy kerékpárgázolás szemtanúit keresik a szoboszlói rendőrök


Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik.


A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A Bethlen-Szilfákalja kereszteződésében történt a baleset

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kerékpáros férfi Hajdúszoboszlón, a Bethlen utcában közlekedett 2021. január 30-án 14 óra körül. Amikor a Szilfákalja utca kereszteződéséhez ért, a biciklist elsodorta egy ismeretlen jármű. A gépkocsi a baleset után megállás nélkül elhagyta a helyszínt – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

Így tudnak jelentkezni a szemtanúk

Az eset körülményinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon (4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések