A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azbej Tristan: Ferenc pápa áldását adta a missziónkra


A meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Az Iszlám Állam terrorista szervezet fanatikusai által lerombolt templomban imádkozott a sokat szenvedett iraki keresztény közösségekért.


A találkozóról az államtitkár a Magyar Nemzet helyszínen lévő tudósítójának elmondta: tájékoztatta a katolikus egyházfőt arról, hogy a 15 milliós magyarságot képviseli, akik együttérzésüket többször bizonyították már a közel-keleti keresztényekkel.

– A pápa megköszönte a segítséget, és áldását adta missziónkra. Végül tolmácsoltam neki a magyar hívek üzenetét, hogy szeretettel várjuk őt a szeptemberi eucharisztikus világkongresszusra


– foglalta össze beszélgetésüket Hungary Helps segélyprogram irányítója.

Az Iszlám Állam egykori darázsfészkében beköszönt a remény. Fél óra, és megérkezik Ferenc pápa, hogy együtt imádkozzunk az iraki háború és terror áldozataiért.

Közzétette: ‎Azbej Tristan ن‎ – 2021. március 6., szombat

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések