A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aki szembe mert szállni Hadházyval - Politikai Hobbista Vargáné Csengeri Mónikával

Karácsony Gergely tényleg lecirmantott egy lovat? Röviden azt is mondhatnánk: ha valahol megtámadnak valakit az utcán, ott Orbán fogta a kést. De hogy érthető legyen, a csapat röviden, egy konkrét példán keresztül megmutatja, hogyan ferdít el egy hírt a függetlenobjektív sajtó, hogyan ér körbe a fake news.

Egy nagyon fontos kérdést viszont nem biztos, hogy sikerül eldönteni, és lehet, hogy a levegőben marad: Pörzse Sándor vagy Havas Henrik az ostobább?

A kedélyes hangulatú műsor az első félidő végére aztán kicsit komolyabbra fordult: Amerikában egy iskolaigazgató már azon sajnálkozik, hogy az alkotmány (és az abban rögzített szólásszabadság) miatt nem tudja korlátozni, hogy a diákok mit posztolhatnak a közösségi médiában.

A második félidőre viszont ismét nagyszerű lett a hangulat; Ludas község polgármestere, Vargáné Csengeri Mónika ugyanis nem csak elkötelezett vezetője a településének, hanem nagyszerű show-woman is mellette. Beszélt Hadházy Ákossal zajló konfliktusáról, és arról, hogy a kistelepüléseknek határozottan ki kell állniuk egymásért, és hozzá hasonlóan elküldeni Hadházyt oda, ahová való. (Mónika finom úri hölgy, ezért ő nem mondta ki szó szerint, de a hobbista természetesen azúttal sem eufémizmusokat használt.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések