A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aggódnak a rajongók Szabó Ádámért: Vajon mi az oka annak, hogy ilyen sokat beteg?


Szabó Ádám is elkapta a koronavírust. Ezt maga az énekes tudatta a közösségi oldalán.


Fájdalmai vannak

Mint megírtuk a fiatal zenész a bejegyzésében arról is beszél, hogy jól van, a hátában és a hasában érez eső, égető fájdalmat és köhög, de szerencsére csupán ennyi. “Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást!” – hangsúlyozza Ádám.

Úgy érzi egész jól megúszta

Ő maga úgy érzi, hogy megúszta, viszont mint mondja rengetegen vannak kórházban, nekik kell most nagyon az erő é a hit. Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket!” – zárja sorait Ádám.

Vajon Ádám miért beteg ilyen sokat?

Miután a zenész bejelentette, hogy elkapta a fertőzést a rajongók aggódni kezdtek, ugyanis a , a Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese mostanában feltűnően sokat betegeskedik, testileg és lelkileg is nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Január végén, szinte egyik napról a másikra, súlyos vesegyulladást kapott.

Durva görcsei voltak

Borzasztó alhasi görcsei voltak, Ádám már-már azt hitte, túl sem éli a fájdalmat. Egy nappal később az orvos megállapította, hogy begyulladt a veséje és antibiotikum-kúrát írt fel. Ez annyira legyengítette, hogy folyamatosan feküdt, máshogy nem is volt ereje, írja a Ripost.

A Sztárban Sztár alatt elment a hangja

A Sztárban Sztár alatt pedig az énekesnek elment a hangja, igaz, azért mert egy nagyon kemény feladatot vállalt be, Chester Benningtont kellett utánoznia, ami egy roppant torokgyilkos feladat. „Számomra az is csoda, hogy most tudok veled beszélgetni, mert az első próba után elment a hangom. Pihentetni is kellett. Akkor nagyon megijedtem, hogy ez nem fog sikerülni, de ahhoz képest szerintem nagyon jól sikerült” – mondta akkor Szabó Ádám a lapnak.

Aggódó kommentek

„Nagyon vigyázz magadra, sokat vagy beteg, az immunrendszered nem jó.” „Ádám gyógyulj meg, nemrég a veséddel volt baj, nem lesz egy így jó.” „Miért vagy ilyen sokat beteg?” – Ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott most a zenész, aki egyik legújabb Instagram sztorijában a nemrég bejelentett korlátozásokra reagálva azt üzeni mindenkinek, hogy tartsanak ki.

Egy fiatal zenésztársa koronavírusban hunyt el

Az énekes egy zenésztársa nagyon fiatalon 28 évesen hunyt el koronavírusban. Ádám korábban a Borsnak monda el, hogy fiatal barátjának semmiféle alapbetegsége nem volt.

Gyenge volt az immunrendszere

“Szegénynek gyenge volt az immunrendszere, és nem bírta a teste a fertőzést” – nyilatkozta akkor Ádám.

Arra kér mindenkit, hogy vegye komolyan

Ádám már elhatározta, hogy ő mindenképpen beoltatja magát, de szeretné, ha mindenki más is komolyan venné a járványhelyzetet. “Tényleg vegye mindenki komolyan, mivel úgy veszem észre, hogy a vírus nem válogat! Be fogom magam oltatni. Nem fogok ezzel várni, úgy gondolom, hogy nagyon fontos lesz, hogy beoltassuk magunkat” – jelentette ki korábban az énekes, akinek az oltása most betegsége miatt biztosan csúszni fog valamennyit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések