A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kereszténygyűlölő Vadai nekiesett a templomoknak


A bukott ex-miniszterelnök szerint összeomlanak a kórházak, miközben a kormány elbocsátotta az egészségügyi dolgozókat. A DK nagyasszonya, Vadai Ágnes is megosztott egy bejegyzést közösségi oldalán, amelyben arra panaszkodik, hogy a kormány – ahogyan ő fogalmazott – kifelejtette a templomokat és a kaszinókat a bezárások listájából. A kaszinók egyébként be fognak zárni.


Vadai szerint a kormány leállítja az országot.

Vadai szerint – nem kis túlzással fogalmazza meg – a kormány leállítja az országot, ezért követeli, hogy

állítsák le a kaszinókat és a templomokat is!



Nos, felvetődik a kérdés, hogy miért épp a templomok bezárását követeli a gyurcsányista DK, miközben megfogalmazhatna építő jellegű és hasznos kérdéseket is a bejelentéssel kapcsolatban. És innen már csak egy karnyújtásnyira van az a fajta demagóg és riogató politika, amelyet Gyurcsányék folytatnak. Újra és újra szintet lépnek ebben.

Ma újra bezárták az országot. Nem működött a csodafegyver, az ingyenes parkolás nem állította meg a vírust. Sem a nemzeti konzultáció. De elküldtek 5500 orvost és ápolót. A kórházaink lassan összeomlanak, miközben a fideszes kaszinók nyitva tartanak. Röviden itt tartunk 2021-ben


– írta Gyurcsány, aki szinte kárörvendő módon osztja az észt, és letagadja a valóságot.

GYURCSÁNY KORÁBBAN ELVETT EGYHAVI BÉRT AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKTÓL

Korábban a Fidesz közleményben reagált a képtelen kijelentésekre.

Gyurcsányék beszélnek az egészségügyi dolgozókról?


– reagált a Fidesz közleményében, amelyben álságosnak nevezi, amit a baloldal művel. A kormánypárt azt hangsúlyozta, hogy az a Gyurcsány és az a baloldal beszél az egészségügyi dolgozókról, amely kormányzása alatt sorra zárta be a kórházakat, több ezer orvost és ápolót tett utcára és üldözött el az országból.

Akit nem rúgtak ki, azokat megalázóan alacsony bérért dolgoztatták, és még el is vettek tőlük egyhavi bért


– tették hozzá. A Fidesz szerint a baloldal tudatosan leépítette az állami egészségügyi ellátást, mert be akarta vezetni a fizetős egészségügyet, üzletelni akart a betegeken. A közleményben rögzítik: a baloldal álhíreivel ellentétben a magyar egészségügyi dolgozók döntő többsége elfogadta az egészségügyi szolgálati jogviszonyt, több, mint kilencvenöt százalékuk aláírta a szerződést. Ezzel párhuzamosan minden idők legnagyobb orvosi és ápolói béremelése zajlik. Ezek szerint tehát Gyurcsány Ferencnek úgy tűnik, ismét meggyűlt a baja az igazmondással.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések