A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videojáték közben zaklatta szexuálisan a 38 éves nő a 14 éves fiút: 14 évet kapott


Börtönbüntetésre ítéltek egy 38 éves nőt, miután szexuális tartalmú üzenetekkel bombázott egy 14 éves fiút


Sarah Nortont, a 38 éves háromgyerekes édesanyát akkor vették őrizetbe, amikor megérkezett a pennsylvaniai Allentownba azzal a szándékkal, hogy szexuális kapcsolatba lépjen az ott élő 14 éves fiúval.

A Knewz értesülései szerint a nő egy online videojátékon keresztül ismerte meg a kiskorút, akivel szexuális tartalmú üzenetváltásba keveredett, majd a fiú lakhelyére utazott azért, hogy személyesen folytathassa az abúzust.

Decemberben született meg az ítélet, 14 év börtönbüntetést szabott ki rá a bíróság kiskorú sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt. A bűncselekmény 2017 augusztusában kezdődött, ekkor találkozott a sértett és a nő egy Playstation játékban.

A nő szexuálisan explicit tartalmú üzeneteket küldött a 14 éves fiúnak a videójáték csetjén keresztül, és szóban is bántalmazni kezdte a gyermeket, amikor az nem az általa elvárt módon reagált a nő figyelmére.

„A gyermekekre vadászó szexuális ragadozók a társadalom legromlottabjai közül valók” – írta William M. McSwain ügyész a Sarah Nortonnal kapcsolatos sajtóközleményében a LehighValleyLive.com tudósítása szerint. Hozzátette, nemtől függetlenül minden hasonló elkövetőt üldözni fognak és büntetésre számíthatnak azok, akik gyermekeket próbálnak felhasználni a saját nemi kielégülésük érdekében.

A bírósági tárgyaláson Norton bevallotta, mikor végre személyesen is találkozott a kiskorúval, rádöbbent, hogy elfogadhatatlan, amit tett, és anélkül távozott, hogy szexuális közösülésre kényszerítette volna a gyermeket.

A nő szövetségi börtönben tölti 14 éves büntetését és szabadulása után 20 éven keresztül megfigyelés alatt áll majd.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések