A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Veszekedés tört ki a hólapátoláson, három halott lett az eredménye


A pennsylvaniai hatóságok beszámolója szerint egy hólapátolásból kiinduló konfliktusnak halálos vége lett, ugyanis egy férfi fegyvert rántott és lelőtte két szomszédját, majd később magával is végzett.


Pennsylvania rendőreit a hétfői nap folyamán riasztották a környékbeliek, hogy lövéseket hallottak – tudósított róla az ABC News. A kiérkező egyenruhások viszont már csak két holttestre, az 50 éves James Goy, és a 48 éves felesége, Lisa Goy élettelen testére találtak, akik a házuk előtti utcán hevertek.

A környékbeliek elmondták, hogy a házban is hallottak lövéseket, és nem is volt alaptalan a beszámolója, ugyanis a 47 éves James Spaide öngyilkosságot követett el, szintén lőfegyverrel történt a haláleset.

Mint kiderült, az érintettek között már hosszú idők óta húzódó konfliktus volt, amely a tetőpontjára az év egyik leghavasabb napján hágott. A Goy család éppen lapátolta a havat, legnagyobb részét az útra, viszont néhány esetben Spaide ingatlanára is került a hóból.

A helyszíni beszámolók szerint Spaide meg akarta kérni a párost, hogy hagyják az ő ingatlanát, ami súlyos szócsatához vezetett. Végül Jamesnek „durrant el az agya" először, ugyanis hozzávágott Spaide-hez egy olyan eszközt, amivel az autóját takarította.

Goy ezután magasba emelt ököllel, fenyegetőlegesen indult el Spaide felé, aki végül megunta a szócsatát, és berohant a házába. Mindenki legnagyobb meglepetésére pedig egy éles lőfegyverrel jött vissza, a beszámolók szerint azonban Goy-ék nem rettentek meg ettől sem.

Spaide végül tüzet nyitott, és több alkalommal is belelőtt a párosba, egészen addig lőtte őket, amíg életüket nem vesztették. A hatóságok szerint Spaide ezt követően berohant a saját, kihozott egy másik fegyvert, és azzal is lőtte őket, majd nem sokkal később, szintén a saját házában, öngyilkosságot követett el. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések