A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vádat emeltek a harapós jászkiséri nővel szemben


A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves jászkiséri nő ellen rablás bűntette miatt.


A vádirat szerint a nő 2020. november 12-én reggel bement ismerőse jászkiséri házába, és pénzt követelt tőle. A sértett hölgy azonban nem adott neki pénzt. Ekkor az elkövető belekapaszkodott a sértett hajába és a szobában álló ágyra lökte őt. A vádlott dulakodás közben megharapta a védekezni igyekvő sértett jobb csuklóját, majd a sértett hajába markolva megragadott fejét az ágy mellett álló öntöttvas kályha falhoz ütötte – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A sértettnek ezt követően sikerült kimenekülnie támadója elől az utcára.

Eközben a vádlott szétnézett a szobában, és a televízióállványról magához vett 800 forint készpénzzel távozott a helyszínről.


A sértettnek az elszenvedett bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülései keletkeztek a csuklóján és a fején. A kár nem térült meg.

A járási ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság az erőszakos bűncselekmények miatt már többször büntetett vádlottal szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztést szabjon ki, és tiltsa el őt határozott időre a közügyek gyakorlásától.

Az ügyben első fokon a Jászberényi Járásbíróság dönt majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések