A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trump esküdt ellensége szerint a volt elnök simán elviszi a Republikánus jelölést 2024-ben


Mitt Romney szenátor, Donald Trump legnagyobb párton belüli ellenlábasa úgy véli, 2024-ben simán meg fogja nyerni az ingatlanmágnás ismét a republikánus elnöki jelölésért folytatott küzdelmet – írja a New York Times cikke alapján a Portfolio.


„Nem tudom, hogy indul-e vagy nem 2024-ben, de ha indul, egészen biztos vagyok benne, hogy meg fogja nyerni a jelölést” – mondta Mitt Romney.

Trump többször is jelezte, hogy indulna 2024-ben az elnöki székért, ezzel valószínűleg újból megmérettetné magát Joe Biden ellen:

2024-ig még sok minden történhet, de ha ránézek a pollokra, azt mutatják, hogy ha egymás mellé teszed azokat a republikánus kihívókat, akik 2024-ben egymás ellen indulhatnak, Trump nyer fölényesen – mondta Romney.


„Messze neki van a legnagyobb hangja és legnagyobb hatása a pártomra” – fogalmazott a szenátor.

Romney nem beszélt arról, hogy szerinte Trump megnyerheti-e az elnökválasztást a demokratákkal szemben.

Mitt Romney Utan republikánus szenátora, Trump régi párton belüli ellenfele, az egyetlen olyan republikánus politikus, aki Trump mindkét impeachment-eljárása során az elnök elítélésére szavazott.

„Nem fogok Trumpra szavazni. Sosem szavaztam Trumpra. Olyanra fogok szavazni, aki jobban képviseli azt az apró szárnyat a Republikánus Pártban, amit én képviselek” – mondta Romney.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések