A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rács mögé kerül az a férfi, aki megverte, majd vérbe fagyva hagyta az utcán ismerősét Salgótarjánban


A Balassagyarmati Törvényszék elítélte azt a 20 éves Nógrád megyei férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy elvesztette eszméletét és a járdára esett, ami miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A fiatal férfi 2019. októberében iszogatott két társával Salgótarjánban, de az egyikőjükkel összeveszett, ezért az előtte haladó barátját térden rúgta, majd a térdre eső fiatalt a szeme környékén is megrúgta, amitől a földre esett, ott pedig ököllel ütötte őt tovább.

A bántalmazott férfi elájult és vérzéssel, illetve koponyaűri levegőgyülemmel járó koponyatörést szenvedett. A most börtönre ítélt férfi annak ellenére hagyta magára ájult barátját, hogy tudta, komoly sérüléseket szenvedett.

De nemcsak ez az egyetlen dolog, ami miatt felelnie kell a bíróság előtt: néhány nappal később kábítószert – amfetamint és kannabiszt – is fogyasztott.

,,A Balassagyarmati Törvényszék a büntetett előéletű fiatal férfit a Nógrád Megyei Főügyészség vádjával egyezően életveszélyt okozó testi sértés bűntettében és kábítószer birtoklásának vétségében mondta ki bűnösnek, ezért négy év hat hónap börtönre és öt év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint kötelezte a közel 200.000 Ft bűnügyi költség megfizetésére is" - írja az ügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések