A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Portugáliában edzőtáborozik a kajakozó Bodonyi Dóra

Hétfőtől hat hétig Portugáliában edzőtáborozik Bodonyi Dóra ötszörös világ- és háromszoros Európa-bajnok kajakozó.

"Rám fér egy kis környezetváltozás, és bár itthon is jó idő van, nagyon örülök, hogy ki tudunk menni, mert egy éve nem voltunk sehol, és eléggé monoton már az élet" - nyilatkozta a szolnoki versenyző pénteken, az M1 aktuális csatornán.

Hozzátette, a koronavírus-járvány miatt nehéz volt megszervezni az edzőtábort, de hétfőn hajnalban útra kelhetnek Portugáliába, ahol napi két evezés, illetve konditermi edzés és futás szerepel majd a programjukban.

Bodonyi emlékeztetett rá, a tavalyi év a világjárvány miatt eléggé különlegesen alakult, ezért év közben kellően kipihente magát. A szeptemberi, szegedi világkupaverseny után csak egy hetet hagyott ki, azóta folyamatosan készül.

"Egész télen eveztünk, de még csak iramokat megyünk. A téli felkészülés jól sikerült, mindenben előre tudtam lépni. Jó formában vagyok - bár még nem sok mindent tudtunk lemérni -, de hogy ez a vízen hogyan fog alakulni, azt előre nem tudom megmondani" - nyilatkozta.

Bodonyi leszögezte, az 500 méter egyesre készül, hiszen ezen a távon kell jól szerepelni ahhoz, hogy valaki bekerülhessen a négyesbe, emellett nagyon örülne, ha valakivel ütőképes párost tudna alkotni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések