A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palota kontra Meghan Markle, most a királynő ellen fordul


Nem áll le a sorozatszínésznő, az új dobása kész őrület.


Korábban már megírtuk, hogy Harry és Meghan újabb döfést visznek be a brit királyi családnak. A hagyományokat felrúgva az amerikai talkshow-k nagyasszonyának, Oprah Winfrey-nek a stúdiójába fognak beülni. Hogy pontosan miről beszélgetnek majd a kamerák előtt, azt akkor még nem tudtuk. Informátorok viszont elárulták, hogy a brit királyi családról is esik majd egy-két szó.

Most azonban kiderült! A Királynő a célpont, hiszen a Palotával egyáltalán nem egyeztettek az interjúról. Sőt mi több, a kellemetlen meglepetések igen rossz fényben tüntetik majd fel II. Erzsébetet.

„A Királynő és az egész család nem véletlenül nem szokta kommentálni nyilvánosan az eseményeket. Az viszont biztos, hogy II. Erzsébet zárt ajtók mögött most nagyon aggódik. Hiszen ő tudja, hogy bármit mondanak a dezertőr Meghanék az hatással lesz a monarchiára” – árulta el Angela Levin, royal szakértő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések