A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási változás Keresztes Ildikó életében: rájött, hogy miért érdemes folytatnia


A közösségi oldalán mutatta meg. Gratulálunk!


Keresztes Ildikó teljesen meglepődött, mikor meglátta a számokat a Facebook-oldalán. Az énekesnőt már majdnem negyedmillióan követik, ilyen hatalmas rajongói táborral nem sokan büszkélkedhetnek.

"Szeretném megköszönni a szüntelen támogatásotokat! Tegnap vettük észre, hogy átléptük a 200.000 követőt a Facebookon" – kezdte a köszönetnyilvánítást Ildikó az oldalán.

"Nekünk, előadó művészeknek a lételeme, hogy adjunk, szórakoztassunk, de ugyanakkor, amit csinálunk színvonalas legyen, elmerüljünk a saját világunkban. Ez most megadatott, bár egy nagyon furcsa és nem várt fordulat révén. Ami miatt most egy kicsit emocionálisabb poszt kerekedett az az, hogy annak ellenére, hogy nem találkoztunk személyesen, a közönség - azaz a TI - támogatása egyre nőtt. Fantasztikus ezt megélni, és csak annyit mondok: KÖSZÖNÖM! Ez ad erőt, emiatt érdemes..." – fogalmazta meg az énekesnő.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések