A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nádai Anikó idén eddig csak kétszer edzett, de a feneke mindent elmond


Valószínűleg, ha egész évben nem edzene, akkor is bombasztikusan nézne ki az egykori való világos szereplő, aki azóta műsorvezetőként dolgozik.


A koronavírus ideje alatt nagyon kreatívnak kell lennünk, ha edzésekről van szó, mivel as lehetőségeink erősen korlátozottá váltak azzal, hogy a konditermeknek be kellett zárniuk,és ez egy ideig még így marad.

Csak reménykedni tudunk, hogy a nyári időszak alatt újra lejárhatunk a termekbe, mert többek között nekünk is hiányzik az ottani élet. Egyelőre nem marad más, minthogy otthon végezzünk edzéseket, vagy odakint mozogjunk.

A sztárok közül is vannak páran, akik hasonlóan gondolkodnak. Vannak, akik felvettek pár kilót, míg mások izmosabbak lettek, addig egyesek stagnálnak. Ember válogatja, hogy ezt miképpen fogja fel ebben a helyzetben.

Nádai Anikó például mindig is nagyon jól nézett ki, és az utóbbi időben szinte semmi felesleg nincs rajta. Ez nem mindenkinek tetszik, de ez a műsorvezetőnő élete, amibe senki nem szólhat bele, pláne ismeretlenek.



„Lassan beérik ennek az évnek a gyümölcse, és meglátszik, hogy idén már kétszer edzettem” – jegyezte meg humorosan Anikó, aki továbbra sem panaszkodhat, kevés edzés ide vagy oda. Nem semmi a forma!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések