A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Munkaadóját lopta meg egy szolnoki takarítónő


A vitrinben tartott pénztárcából emelte ki a pénzt.


Bejelentés érkezett a Szolnoki Rendőrkapitányságra 2020. december 14-én, mert ismeretlen személy 2020. december 11-én 12 óra és 2020. december 13-án 12 óra között eltulajdonította a sértett megtakarított pénzét – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A bejelentést követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, nyomokat rögzítettek és adatokat gyűjtöttek.

A sértett tanúkihallgatása során elmondta, hogy a jelzett időben mindvégig otthon tartózkodott, és pontosan megadta azon személyek körét, akik meglátogatták őt. Az egyenruhások megállapították, hogy a feltételezett elkövető alkalmanként takarítani járt a szépkorú sértetthez, és ekkor vett ki pénzt a nagyszobai vitrinben elhelyezett pénztárcából.

A nyomozók elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 66 éves szolnoki nőt, aki beismerte tettét. A rendőrök kutatást tartottak a terheltnél, és az eltulajdonított készpénzt megtalálták nála.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a szükséges eljárást lefolytatta és a napokban az iratokat vádemelési javaslattal a Szolnoki Járási Ügyészségnek megküldték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések