Hirdessen itt

Mindent elmondott Balázs Klári! Így van most Korda György az oltás után


Klárika őszinte vallomása: „Én már éltem végéig hordani fogom a maszkot.”


Balázs Klári és Korda György már nagyon várták ezt a pillanatot, hogy hozzájuk is elérkezzen a koronavírus elleni vakcina. Ugyan az énekesnő még nem, de férje már megkapta az oltás első adagját.

Nem csoda, ha nagy megkönnyebbülés ez számukra, hiszen lassan egy éve önkéntes karanténba vonultak, azóta alig mozdultak ki otthonról.

Hála Istennek, hogy Gyuri megkapta február 12-én az első oltást és semmiféle tünetet nem produkált és azóta sem jelentkezett semmilyen mellékhatás. – mesélte a Kiskegyednek boldogan Klárika. Március 5-én fogja kapni a második oltást, állítólag ott már inkább lesznek tünetek, hiszen dolgozik a szervezet és termeli az antitesteket. Nem volt kérdés, hogy milyet kér, a háziorvosa a Pfizert adta neki. Ő is nagyon örül és boldog, hogy közeledik ahhoz a naphoz, hogy végre leülhet a barátaival egy kis ultipartira.

Dupla maszkban jár

Hogy én mikor kapom meg, arról még nem értesítettek. A hatvanon túli csoportba tartozom, és kivárom a sorom. Persze, jobb lett volna, ha egyszerre túlesünk rajta, hiszen egy háztartásban élünk, de én nagyon vigyázok a férjemre és magamra is, nehogy elkapjuk a vírust. Nem sima maszkban járok, hanem az orvosira még ráveszek egy fekete színű szénszűrő betéttel ellátott maszkot is. Azt mondják, így a kettő 100 %-os védelmet nyújt. Ha mindketten megkaptuk az oltást, mi akkor is tovább fogjuk hordani a maszkot, mert annyi egyéb más rossz dologtól is megóv. Én soha életemben nem fogom elhagyni a maszkviseletet, természetesen csak a színpad lesz kivétel.

Kíváncsiak voltunk, ha mindketten védettek lesznek, hogyan térnek vissza kicsit a régi életükhöz. – Ugyan, mi korábban nagy utazók voltunk és hiányzik is, de idén nem tervezünk utazást, mert nem lesz rá időnk. Az előadásokra már folyamatosan jönnek a felkérések. Most még ugyanúgy telnek a napjaink, mint lassan már egy éve. Várjuk a tavaszt és azt, hogy felszabaduljunk! Addig is kimozdulunk kicsit itthonról, elautózunk valahová, de nem nagyon szoktunk kiszállni a kocsiból.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések