A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Milliós értékű dohányszállítmányt vitt jogsi nélkül Nyíregyházán – elkapták


Az elmúlt 24 órában történt.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2021. február 17-én elfogtak egy 45 éves ibrányi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A férfit a rendőrök előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. február 17-án Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök a gépkocsit átvizsgálták és annak csomagtartójában zacskókba csomagolva nagyobb mennyiségű vágott dohányt találtak. Valamint megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett gépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 40 éves férfit és a másfél millió forintot meghaladó értékű dohányárut átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság .

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések