A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két autóból lopott, majd elaludt a vízparton a kunmadarasi férfi


A megalapozott gyanú szerint, a jogsértő egy este két fegyverneki ingatlanból tulajdonított el készpénzt és mobiltelefonokat.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két bejelentést érkezett a rendőrségre Fegyvernekről február 17-én. Az egyik bejelentés adatai szerint, ismeretlen személy ment be egy fegyverneki – jelenleg nem lakott – ingatlan udvarára február 16-án 19 óra 30 percet követően.

A jogsértő az udvaron elhelyezett büfékocsiból készpénzt és mobiltelefonokat lopott el. A másik bejelentés alkalmával a sértett elmondta, hogy fegyverneki családi háza udvarán álló autóból ismeretlen személy iratokat, bankkártyát és készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök az elvégzett nyomozási cselekmények során azonosították, majd elfogták és előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kunmadarasi lakost. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves férfit, aki beismerő vallomást tett.

Kihallgatásakor elmondta, hogy a jogsértéseket követően a vízparton elaludt, majd a megszerzett pénzből italt és élvezeti cikkeket vásárolt magának, az iratokat pedig eldobta.


Az egyenruhások a terhelt ruházatának átvizsgálásakor megtaláltak és lefoglaltak két mobiltelefont, amit a sértett részére visszaadtak.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések