A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Március 28-ig meghosszabbítják a Kreatív Karantén pályázatot


Március 28-ig meghosszabbítják a jelentkezést a Kreatív Karantén című pályázatra, amelyet szociális intézményekben és gyermekvédelemben élőknek hirdetett decemberben az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

A pályázat célja, hogy mindenki, aki ma Magyarországon szociális intézményekben vagy a gyermekvédelem rendszerében él, az elmúlt időszak nehézségeit egy művészeti alkotásban kifejezhesse, az összetartozás üzenetét megjelenítve - közölte az Emmi sajtó- és kommunikációs főosztálya pénteken az MTI-vel.

A pályázatra a művek készülhetnek hagyományos (rajz, festmény) vagy digitális technikával, lehet küldeni novellát, verset, dalszöveget is. A beérkezett alkotásokról egy szakmai és közéleti személyekből álló zsűri dönt. A pályázat fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

Eddig több mint ezer alkotást küldtek el a felhívásra. Bővebb információ a pályázattal kapcsolatban a www.kreativkaranten.hu oldalon található.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések