Hirdessen itt

Karcagon és Kunmadarason is lopott, volt, hogy a tyúkokat is elvitte


Nyolcrendbeli lopás miatt kell felelnie a kunmadarasi gyanúsítottnak.


A rendőrségre még 2020. november és 2021. január hónapokban több kunmadarasi és karcagi bejelentés érkezett lopás miatt.

A sértettek elmondták, hogy ismeretlen személy értéktárgyakat tulajdonított el otthonaikból. Volt, akitől különböző szerszámgépeket, porszívót, akadt olyan, akitől hegesztő trafót, laptopot, de olyan károsult is bejelentést tett, akinél kétszer is járt illetéktelen és az óljából a tyúkokat vitte el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a rendőrség nyomozást rendelt el.

Legutóbb február 18-án egy karcagi lakos tett bejelentést, mert február 17-én 20 óra és február 18-án 15 óra között ismeretlen személy a lakóháza udvarára bement, és onnan a lezáratlan kerékpárját eltulajdonította.

A rendőrök összefüggést találtak a kunmadarasi bűncselekmények és a karcagi eset között, majd megalapozottá vált a gyanú arra, hogy a jogsértéseket egy kunmadarasi lakos követte el. Az egyenruhások elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra a 32 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt beismerő vallomást tett – írja a police.hu.

A nyomozók kutatás során az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak, és a későbbiekben indítványozták letartóztatását.

A férfi nem ismeretlen a nyomozók előtt, néhány napja hírportálunk is beszámolt arról a két lopásról, amit a megalapozott gyanú szerint, a kunmadarasi illetőségű férfi Fegyverneken követett el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések