Hirdessen itt

Így kaparintotta meg a hatalmat a szemkilövető Gyurcsány Ferenc (videó)


Megtudhatjuk Gyurcsány hogyan került hatalomra, hogyan puccsolta meg Medgyessy Pétert, és váltotta őt MSZP-s miniszterelnökként.


Az alábbi videóban azt járhatjuk körül, hogy Gyurcsány hogyan került hatalomra, hogyan puccsolta meg Medgyessy Pétert, és váltotta őt MSZP-s miniszterelnökként, s mindezt hogyan segítette elő anyósa, Apró Piroska.

A Magyar Nemzet 2000-es évek első felére fókuszáló összeállításában láthatjuk Gyurcsány Ferenc hazugságkampányait, valamint hogyan sült el visszájára a 2006-os választás kampányában felelőtlenül tett ígéretözön.


A portál az alábbi érdekességeket emeli ki a történtekkel kapcsolatban:

👉 Hogyan nyert meglepetés-szerűen az MSZP 2002-ben a 23 millió románnal riogató gyűlöletkampányuk ellenére, s hogyan indult be Gyurcsány politikai villámkarrierje miniszterelnöki tanácsadóként.
👉 Gyurcsány Ferenc maga dicsekedett el Debreczeni József Az új miniszterelnök című könyvében, hogy az ő ötlete volt a köteles beszéd néven elhíresült lejáratókampány, amellyel Kövér László szavait forgatták ki.
👉 Végigkövetjük, hogy Gyurcsány tanácsadói pozícióból hogyan jutott el a miniszterelnökségig Medgyessy Péter megpuccsolásán keresztül, továbbá, hogyan hatástalanította az ellenfeleit – köztük Jánosi György sportminisztert – a hatalom felé vivő útján.
👉 Felidézzük, hogy hogyan úszta meg Gyurcsány azt, amikor 2004-ben Medggyessy a kormánya átalakítását jelentette be.
👉 Később Medgyessy Péter árulónak nevezte Gyurcsányt, akit semmiképpen nem válogatna be ismét a kabinetjébe.
👉 Hogyan hazudták végig Gyurcsányék a 2006-os választási kampányt is, és a miniszterelnök-jelölti vitában milyen valótlanságokat állított a baloldali aspiráns.
👉 Gyurcsány 2006-os választás utáni győzelme utáni mámor hogyan fordult hamarosan fájdalmas kijózanodássá a szocialista-szabad demokrata koalíció számára.

A témával kapcsolatos részletek az alábbi cikkben találhatók: Gyurcsány agresszív, hazug kampánnyal vezette győzelemre a szocialistákat.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések