A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gregor Bernadett felmenőinek nehéz sors jutott: harcoltak a fronton és sorra érték őket tragédiák


Szinte az egész autó belsejét üvegszilánkok borították /Fotó: Police.hu/ Gregor Bernadett Fotó: RAS
Még mindig a hatása alatt van.


Gregor Bernadett nemrég súlyos titkokat tudott meg felmenői életéről. Egy újságcikk révén jutott az információkhoz, melyből kiderül: hogy, és hol éltek a felmenői - adta hírül a Bors.

"Németországban élő nagybátyám osztotta meg a cikket a közösségi oldalán. Elkezdtem olvasni, az első néhány sor után pedig döbbenten konstatáltam, hogy ez a családom története. Elképesztő érzés volt szembesülni azzal, mi mindenen mentek keresztül a múltban a felmenőim. Egyszerre volt felemelő, és megrázó élmény ilyen mértékben belelátni az életükbe a leveleken keresztül. Napok teltek el azóta, de még mindig a hatása alatt vagyok" - mesélte a színésznő a Metropolnak.

A 103 évvel ezelőttről előkerült leveleket, melyek, mint kiderült, Bernadett családjától származik az Újságmúzeum tárta fel. A sorokból kiderül: milyen nehézségekkel küzdött meg a színésznő családja a háború alatt, és hogy az idősebb Belle Ferenc mennyire aggódott fiaiért, akik közül egyikük gránátlövedék miatt meghalt a fronton. Másik gyermekének is nehéz élete volt: feleségét és gyermekét is korán eltemette, ezután pedig a zenébe menekült.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések