A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Füstölőben csaptak fel a lángok Baktalórántházán


Katasztrófavédelmi összefoglaló.


A korom izzott egy nyírkátai családi ház kéményében hétfőn. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével az égésterméket a kéményből eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Füstölőben csaptak fel a lángok Baktalórántházán, a Szabadság utcában tegnap. Az építmény teljes terjedelmében égett, a helyi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze tegnap Mátészalkán, a Jármi és az Ipari út kereszteződésében és a járművek akadályozták a forgalmat. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítottak, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház két helyisége és a tetőszerkezete égett Ököritófülpösön, a Mikszáth Kálmán utcában hétfő délután. A tűzesethez a mátészalkai hivatásos és a tyukodi önkéntes tűzoltók vonultak, az ingatlanból teljes légzésvédelem mellett egy gázpalackot kihoztak, amelyet visszahűtöttek. A beavatkozók hőkamerával a tetőhéjazatot megvizsgálták, a tűz továbbterjedésének megakadályozása érdekében megbontották, majd két vízsugárral körülhatárolták és eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések