A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai egy segédmotorost állítottak elő


Rendőrségi összefoglaló.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 22-én igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő vajai lakost. A 41 éves férfi úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett járművel, hogy őt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek 2021. február 22-én egy személygépkocsival közlekedő 19 éves baktalórántházi lakossal szemben. A járművezető az általa vezetett gépjárművel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 23-án elfogták H. D. 50 éves nyírgyulaji lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mert a részére korábban jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A körözött nőt a rendőrök előállították és őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések