A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fellebbezett, sokallja a 13 év börtönt a pásztói csecsemőgyilkos


A jelenleg is letartóztatásban lévő pásztói csecsemőgyilkos asszony a büntetése enyhítése céljából élt fellebbezéssel.


Az egész országot megrázta az a brutális csecsemőgyilkosság, amit egy pásztói nő követett el még 2018 első napján, miszerint a délelőtt megszült gyermekét – akit halottnak hitt – horrorisztikus módon darabolt fel.

A rendőrök a forró nyomos történő intézkedések eredményeként, rövid időn belül beazonosították és elfogták a 34 éves pásztói anyát. 2018 februárjában a Nógrád Megyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. Az ügyészség brutális részletességgel írta le, hogyan csonkította meg a kisbabát a vádlott, akinek akkor a házi őrizetét rendelték el.

Elsőfokon 2020 decemberében tárgyalták a nő ügyét. A Balassagyarmati Törvényszék ítéletével bűnösnek mondták ki emberölés bűntettében, amelyért őt 13 év fegyház fokozatú szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések