A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt érzi Dobó Kata, ha Andy Vajna eszébe jut


Lassan másfél éve, hogy Dobó Kata szakított Zsidró Tamással. A gyönyörű színésznőnek azóta egyetlen férfi sem mozgatta meg igazán a fantáziáját. Ugyan most nincs színházi előadás, de a háttérben így is sokat dolgozik. Jótékonykodik, számos felkérésnek is eleget tesz. Csak a munkájának, kislányának, cicájának él.


Szakmailag szárnyalt az elmúlt két évben, de sokan aggódnak érte, mert szinte nincs is magánélete és a pandémia alatt még inkább befelé fordult. Közel az 5. x-hez még nem sikerült megtalálnia a boldogságot.

Nem tesz jót a lelkének

Már tavaly is mondogatták kollégái, hogy a színésznőben tomboló bizonyítási vágy van, és úgy érzi nincs ideje a szerelemre. Tavaly, mikor belevágott második mozifilmjének a forgatásába, a kimerülésig dolgozott. Voltak olyan napok, hogy szinte enni is elfelejtett. Ez meg is látszott rajta, mert év végére olyan karcsúnak tűnt, mint még talán soha életében. A koronavírus-járvány miatti bezártság pedig az ő lelkének sem tesz jót. Közösségi oldalán megosztotta érzéseit: „ Nagyon hiányzik a színház, a közönség, az együtt töltött idő, a mosolyok, ölelések! Tudom, hogy ti is alig várjátok, hogy a világ visszaálljon valamiféle normalitásba, ami, ha nem is ugyanaz, mint volt, de visszakapjuk a szabadságunkat!”

Nincs utazás, nincsenek barátok

A barátok és az utazások jelentették neki a felhőtlen kikapcsolódást. Most ez sem lehetséges.” Őrjítően hiányzik, hogy felüljek egy repülőre, és huss..... Addig is, maradnak az emlékek. Los Angeles különösen hiányzik. Életem második legfontosabb helyszíne, sok baráttal, az óceánnal..”- árulta el a kislányát egyedül nevelő színésznő.

Február 25-én lesz 47 éves és ugyan vágyik párkapcsolatra, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné. „Sok mindent tanultam ebben az évben, nagyon sok időt töltöttem Szofival, leforgattam egy fantasztikus filmet, rengeteget figyeltem befelé. Ez utóbbi sokszor nem volt könnyű. „

Talán nem véletlen, hogy az Amerikában töltött évek voltak élete egyik legszebb időszaka, hiszen Andy Vajnával voltak akkor egy pár. Máig őrzi az emlékét és mindig meghatódva beszél róla.

Őrzi Andy Vajna emlékét

A színésznőnek nagy szerelmek és csalódások is voltak az életében. A leghosszabb azonban a 74 éves korában elhunyt producerrel volt.

Színészi karrierje előtt, modellként Hajas László mesterfodrász szerelme volt. Ezután ment férjhez Vermes Dávid színészhez 1997-ben, szerelmük egy évig tartott. Ezután következett Bochkor Gábor, majd Andy Vajna, aki az Egyesült Államokban segítette őt. Több mint hét évig voltak együtt. Jó kapcsolatuk Vajna haláláig megmaradt. Első rendezésénél még segítette, de nem érhette meg a bemutatót. Számos emléket őriz a szívében róla, de rengeteg tárgyat is megtartott, ami egykor a filmmogul kedvencei voltak. Ő az egyetlen férfi, akiről, ha beszél, máig meghatódik. Gulyás Levente is nagy szerelem volt, hiszen ő lett kislányának édesapja. Rövid időn belül mégis búcsút mondott a zeneszerzőnek. A szakítás után Kata Anger Zsolt színész oldalán vigasztalódott egy évig, aztán beleszeretett Zsidró Tamásba, akivel 3 évig voltak együtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések