A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elszabadult indulatok: mozgó autóból lökte ki a párját egy féltékeny férfi


A vádiratban foglaltak szerint az elkövető és a sértett élettársi viszonyban voltak egymással, és az elkövető lakásában laktak.


A közlemény szerint a bűncselekményt elkövető féltékeny természetű volt, és sokat is veszekedtek ezen. Ez néha egészen odáig fajult, hogy a sértettet bántalmazni kezdte, majd 2019 októberében egy újabb féltékenységi ügy miatt bántalmazás történt.

Az elkövető megütötte a sértettet, akinél betelt a pohár, és felszólította a társát, hogy költözzön el. Ezután eleget téve a kérésnek, magához vette az iratait, elhagyta az ingatlant, de olyan pénzt is elvitt magával, ami nem az övé volt.

A sértett ezt észrevette, és miközben a férfi időközben beindította a teherautóját, a nő beugrott mellé az anyósülésre, és visszavette tőle a pénzt. A férfi egyre gyorsabban kezdett haladni a teherautóval, és a veszekedés hevében egyszerűen kilökte a nőt a mozgó járműből.

A sértett az esés következtében olyan fejsérüléseket szenvedett el, amelyek miatt közvetlen életveszélyes állapotba került. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya által nyomozott ügyben az elkövető ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések