A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Először találkozott háromhónapos gyermekével a koronavírus miatti kómából felébredő anya


Közel három hónappal azután, hogy Kelsey Townsend életet adott negyedik gyermekének, a 32 éves wisconsini nő végre személyesen is láthatta őt.


Townsend a koronavírus miatt volt mesterséges kómában, amikor november 4-én császármetszéssel megszületett Lucy, nem sokkal azután, hogy kórházba került. A nő 75 napot töltött a gépeken, de végül január 27-én, amikor kiengedték a kórházból, találkozhatott gyermekével:

Már az első pillanattól éreztem a kötődést közöttünk. Úgy mosolygott rám, amint meglátott, mintha egyből tudta volna, ki vagyok és ez nagyon boldoggá tett.


Dr. Jennifer Krupp, szülészeti szakértő elmondta, ritka, hogy egy ennyire beteg koronavírusos kismama gyermekét sikerül megmenteni. Townsend véroxigénszintje olyan alacsony volt a kórházba érkezésekor, hogy a bőre már kékülni kezdett, így félő volt, hogy a magzat is sérül, emiatt a lehető leghamarabb meg kellett kezdeni a szülést.

Az orvosok december végén még úgy gondolták, az újdonsült anyának kettős tüdőátültetésre lesz szüksége, azonban állapota hirtelen javulni kezdett, olyannyira, hogy január közepére már a lélegeztetőgépről és a donorlistáról is levették, írja a CNA.

Az apa, Derek Townsend „hatalmas hullámvasútként” élte meg ezt a pár hetet, amikor sokszor az éjszaka közepén hívták fel a kórházból, hogy elmondják, mindent megtettek, amit lehet: „Nagyon sok alkalom volt, amikor azt hittük, el fogjuk veszíteni.”

Az apa azt is elmondta, a lányának feltűnt Kelsey kórházi kezelése alatt, hogy valaki hiányzik: „Az elmúlt három hónapban Lucy folyamatosan nézelődik körbe, mintha keresne valamit. Kelseynek azt mondtam, hogy szerintem őt kereste.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések