A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy fát kidöntve állt meg a lopott kocsival egy miklósi férfi


A megalapozott gyanú szerint, a férfi jogtalanul elvett egy utcán parkoló autót Törökszentmiklóson, majd a járművel egy fát kidöntve állt meg.


Egy törökszentmiklósi lakosnak visszahozta a kollégája a korábban kölcsönkért autóját február 20-án a déli órákban. A sértett az autót átvette, azonban az indítókulcsot nem vette ki a járműből, mert azzal csak a későbbiekben szándékozott beparkolni udvarára. A bejelentő egy óra múltán azt tapasztalta, hogy az autóval nagy sebességgel elhajt egy ismeretlen – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságtól.

Az autóval jogtalanul távozó illetéktelen nem jutott messzire, hiszen alig 450 méter megtétele után lehaladt az úttestről és egy fát kidöntve állt meg, majd az autót hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

Az időközben kiérkező egyenruhások rövid idő elteltével elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

Elmondta, hogy „elfáradt a sok sétától”, ezért ült be az útjába kerülő autóba. A nyomozók megállapították, hogy az alkalmi sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, sőt a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást a 27 éves jogsértővel szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések