A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Édesapja eltűnt hamvait keresi egy kétségbeesett nő, ami a postán tűnhetett el


Egy Virginia állambeli nő kétségbeesetten keresi az édesapja hamvait tartalmazó urnát, ugyanis az azt tartalmazó csomag rejtélyes módon eltűnt.


June Kim apja, Seung Taek Kim mindössze 58 éves volt, amikor decemberben hirtelen, ám természetes okok miatt elhunyt. Lánya szerető apaként írta le a férfit, aki egész életét az Egyesült Államok postai szolgálatánál töltötte, és egy időben a texasi Plano postamestereként dolgozott.

A postai szolgálat januárban szállította ki az urnát Kimnek. De valamiért a csomagot az előző lakcímére küldték, pedig már egy éve elköltözött onnan.

A csomag elsőbbségi jelzéssel volt ellátva, és egy sárgaréz urnát tartalmazott, amelyre két sor, az Appa név és a 1962-2020-as évszámok voltak rávésve, valamint mellette volt egy kék bársonydoboz is.

„A régi szomszédaim azt mondták, észrevették a [a csomagot] a tornácon, de az másnapra eltűnt” – mondta Kim.

A nő felvette a kapcsolatot a USPS ellenőreivel, majd szórólapokat helyezett ki a környéken, hogy megtalálhassa szeretett édesapját – írja az NBC Washington cikke alapján a Blikk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések