A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Békéscsabai óvodákból akart lopni a dunaföldvári férfi


Egy 36 éves, büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő dunaföldvári illetőségű, de gyulai tartózkodási helyű férfi ellen emelt vádat a napokban a Békéscsabai Járási Ügyészség.


A rovott múltú férfi legutóbb tavaly június 22-én szabadult a lopás vétsége miatt vele szemben kiszabott elzárás büntetésből, ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy a következő hónapban lopási szándékkal jelenjen meg egy békéscsabai óvodánál.

Bemászott az udvarra, majd az épület két ablakáról is letépte a szúnyoghálót, és az egyik ablakot megpróbálta felfeszíteni. Nem járt sikerrel, ezért távozott a helyszínről.

Néhány nap múlva egy másik csabai óvodánál járt, ahol az egyik ablakot betörte és bemászott a csoportszobába, de az intézmény riasztója megszólalt, ezért erről a helyszínről is távozott.

Az ügyészség vádiratában indítványozta, hogy a bíróság a férfit beismerése esetén is végrehajtandó börtönbüntetésre ítélje, tiltsa el a közügyek gyakorlásától és kötelezze őt az okozott rongálási kár megtérítésére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések